Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danilo laat in vergelijking met Slot onvrede blijken over Ten Hag

Laatste update:

"Ik denk dat ze van elkaar verschillen. Elke trainer heeft zijn eigen manier van coachen, maar ik heb een betere klik met Arne. Het is een ander soort trainer. Met Ron Jans kon ik het in mijn tijd bij FC Twente ook goed vinden", aldus Danilo. De spits mocht in het afgelopen seizoen onder Ten Hag slechts 272 minuten spelen voor Ajax in de Eredivisie. Daarin scoorde hij twee goals. Ook gaf de Braziliaan een assist.

Ten Hag ging niet vaak de diepte in tijdens gesprekken met de spits. Iets dat Slot wel doet. "Ik heb Arne nu veel beter leren kennen. We zitten zo nu en dan samen om te kijken wat ik kan verbeteren. Daarin zit ook een verschil tussen Ten Hag en Slot. Ik wil elke dag een betere speler worden." Danilo kwam in 2017 voor twee miljoen euro over van Santos FC. Een transfersom die de Amsterdammers niet meer terug gaan zien na zijn transfervrije vertrek.

Danilo maakte sinds zijn komst naar Nederland vooral indruk op huurbasis bij FC Twente. Hij kwam 33 Eredivisie-wedstrijden in actie voor de Tukkers, waarin hij 17 doelpunten maakte en 5 assists gaf. Ook in het beloftenelftal van Ajax noteerde Danilo uitstekende cijfers. In 51 wedstrijden voor Jong Ajax was hij maar liefst 31 keer trefzeker. Verder gaf hij zes assists. Danilo is momenteel de eerste keuze voor Slot in de spits, al wil Feyenoord zich nog versterken op die positie.

Meer nieuws

Liverpool zet vacature voor rol in technische staf van Arne Slot op LinkedIn
0
Pak 50x je inzet als Atalanta en Bayer Leverkusen allebei scoren in EL-finale!
0
Engeland neemt Ajax-middenvelder Jordan Henderson niet mee naar het EK
48
Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0
'Feyenoord-directeur Dennis te Kloese gepolst als opvolger van Fernando Hierro'
12
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties