Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danilo reageert teleurgesteld op aantrekken van Haller door Ajax

Laatste update:

"Ajax is een topclub en is altijd op zoek naar de beste spelers. Ze leggen veel geld op tafel voor zo'n transfer, maar ik wens hem en Ajax het beste", zo begint Danilo als de transfer van Haller naar Ajax ter sprake komt. De Amsterdammers maakte 22,5 miljoen euro over naar West Ham United voor de spits. Er wordt aan Danilo voorgelegd dat zijn perspectief bij Ajax er nu niet bepaald rooskleuriger op geworden is.

"Ja, het is wel wat ingewikkelder geworden. Daar ben ik ook niet blij mee, omdat ik daardoor toch wel een beetje de hoop ben verloren. Mij is verteld dat wanneer ik het hier goed zou doen, dat ik dan eerste spits zou kunnen worden. Ik ben hier topscorer en speel goed, daar ben ik trots op. Dat is ook mijn taak. Ajax is altijd op zoek naar goede spelers, en kopen die dan ook", zo luidt het antwoord van de spits. "Ik werk hard en doe wat ik het leukst vind, dat is voetballen. Het team helpen en doelpunten maken."

Voor Danilo wacht donderdagavond een weerzien met Ajax, als de Amsterdammers op bezoek komen in Enschede. Er wordt de spits gevraagd naar zijn landgenoot David Neres, die eerder deze week een foto op social media plaatste van zijn opvallende nieuwe kapsel. "Ja, over zijn nieuwe kapsel", lacht Danilo als gevraagd wordt waarover hij het afgelopen dagen gehad heeft met Neres. "Ik zei tegen hem: je bent de gekste jongen die ik ken. Je weet nooit waar hij mee komt. Zijn haar, dansjes, dat soort dingen. Hij is gek."

Ron Jans
FC Twente-trainer Ron Jans verwacht dat Ajax met revanchegevoelens zal afreizen naar Enschede, aangezien zijn ploeg eerder dit seizoen in de Johan Cruijff ArenA met 1-2 won. "Maar ik denk dat ze ook respect voor ons hebben gekregen. Niet alleen door dat duel, maar ook door andere wedstrijden die we gespeeld hebben. Ajax speelde die wedstrijd tegen ons onder hun niveau, terwijl wij het heel goed deden. Zoals we die wedstrijd in de tweede helft speelden, dat zouden we ook graag morgen zien."

"Wij moeten van onze eigen principes uit gaan en heel veel energie brengen", vervolgt de trainer van FC Twente op de website van zijn club. Hij noemt de 1-4 zege op FC Emmen van zaterdagavond een 'goede voorbode'. "Ajax is een van de topteams in Nederland, wanneer je als voetballer daartegen speelt ben je hartstikke gemotiveerd en gedreven. Wij hoeven geen enkele angst te hebben, we hoeven niet naar beneden te kijken. We willen dit vasthouden. Zonder angst er gewoon invliegen."

Eredivisie
FC Twente
1 - 3
Ajax
Zie jij Danilo op termijn basisspeler worden bij Ajax?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties