Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dankerlui vergeet Nouri niet: 'Iedereen heeft hem in gedachten'

Laatste update:

Dankerlui is niet extra zenuwachtig om tegen oude bekenden te spelen. "Het is wel leuk om tegen je oude club te spelen, maar ik ben niet nerveus. Ik ben eerder gemotiveerd dat ik tegen ze speel", aldus Dankerlui over zijn voormalig ploeggenoten, die dit seizoen ook furore maken in de Champions League. "Dan denk ik: 'daar heb ik ook kunnen staan.' Het is leuk om te zien hoe ver ze komen en ze doen het erg goed. Toen ik wegging bij Ajax vond ik dat wel moeilijk, maar inmiddels kijk ik er goed op terug."

De 22-jarige Dankerlui speelde op De Toekomst jarenlang samen met Abdelhak Nouri. "Iedereen heeft hem in gedachten. Laatst was hij jarig en dan zie je op sociale media veel voorbijkomen. Ik ken hem goed en weet hoe hij is. Het is jammer dat we niet tegen elkaar op het veld staan, dat zou heel leuk zijn geweest. Ik heb hem altijd in gedachten", vertelt Dankerlui voor de camera van FOX Sports over zijn oud-ploeggenoot.

Willem II richt de pijlen in de laatste zes wedstrijden op een plekje bij de eerste zeven, maar vooral de bekerfinale tegen Ajax staat in Tilburg omcirkeld in de agenda. "We gaan er met z'n allen voor om die wedstrijd te winnen. Ik heb er een goed gevoel over, het zou top zijn als we Tilburg op z'n kop kunnen zetten. Het is maar één wedstrijd en je weet nooit wat er kan gebeuren. Maar het is zeker al goed dat we in de finale staan", aldus Dankerlui over de eindstrijd, die op 5 mei plaatsvindt in De Kuip.

-
Wat verwacht jij van Willem II - Ajax?

Meer nieuws

Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
8
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
14
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties