Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Entourage van Ajax-target was afgelopen weekend in de Johan Cruijff ArenA'

Laatste update:

Tavolieri brengt via een X een update over de huidige situatie rondom de zestienjarige centrumverdediger van Gent. "De entourage van Jorthy Mokio is dit weekend naar de wedstrijd van Ajax geweest, dus zijn toekomst bij Gent blijft onduidelijk, al zijn de gesprekken over een contractverlenging nog gaande."

Mokio vierde eind februari zijn zestiende verjaardag en debuteerde een maand later in de hoofdmacht van Gent. Inmiddels staat de teller op 61 officiële speelminuten, verdeeld over drie officiële optredens. Mokio maakt sinds hij speelgerechtigd is vast deel uit van het eerste elftal van Gent, dat afstevent op Conference League-voetbal.

De Buffalo's doet er alles aan om Mokio langer te behouden, maar het talent weigert voorlopig om bij te tekenen. Om die reden kan de Belgische jeugdinternational komende zomer gratis vertrekken. Wel meldde Tavolieri eerder al dat Mokio inzet op een 'stevig salaris'. Indien Mokio kiest voor een vertrek bij Gent, kan de Belgische club nog wel rekenen op een lage opleidingsvergoeding.

Ajax en PSV krijgen concurrentie van meerdere buitenlandse clubs, waaronder AS Monaco en RB Leipzig. Eerder meldden Borussia Dortmund en LOSC Lille zich al. Volgens Belgische media zit 'half Europa' achter de handtekening van Mokio aan.

Mokio wordt omschreven als het grootste talent van Gent. Voor zijn leeftijd zou Mokio behoorlijk volwassen zijn, terwijl hij verder uitblinkt in de duels en in balbezit iets extra's kan toevoegen. De jonge mandekker is 1 meter 82 groot en kan zowel links als rechts in het centrum uit de voeten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties