Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danny Blind haalt uit: 'Hij kan niet eens een goed elftal neerzetten'

Laatste update:

"Hij heeft niet de juiste voetballers gekocht en de manier waarop Manchester United speelt is niet gebaseerd op een speelstijl waarin de spelers weten wat ze moeten doen", claimt de vader van voormalig Mancunian Daley Blind. "Hij verandert bijvoorbeeld altijd zijn laatste linie. De ene wedstrijd speelt hij met vijf verdedigers, daarna weer met vier."

"In sommige wedstrijden speelt hij zelfs met zes voetballers achterin, zelfs als ze in balbezit zijn." Mourinho stelde Pogba zaterdag in de 4-1 overwinning op Fulham niet op, maar na afloop gaf de Portugees aan dat de middenvelder komende week in de Champions League-wedstrijd tegen Valencia zal starten. De Fransman moet dan wel 'dezelfde mentaliteit tonen als de rest van de selectie', voegde hij daar nog aan toe.

Blind is van mening dat Mourinho verantwoordelijk is voor de vormdip van Pogba. "Hij moet ervoor zorgen dat hij simpel gaat spelen. Pogba is een speler die met ingewikkelde en moeilijke oplossingen wil komen. Op het middenveld wil hij honderdduizend keer de bal hebben. Hij wil zijn tegenstanders op kracht van zich afschudden, met een schouderduw of wat dan ook, alvorens hij zich op de bal richt. Maar in de Premier League is iedereen even sterk", besloot de voormalig Oranje-international. Op die manier kan hij het verschil niet maken. Dus laat hem de bal direct en simpel rondspelen."

-

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
6
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
27
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
13
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties