Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danny Blind: 'Hij heeft dan echt wekelijks betere tegenstanders nodig'

Laatste update:

Van Wonderen omschrijft De Ligt als iemand die sowieso als persoon uit het goede hout is gesneden. "Die eigenschap gaat hem helpen op weg naar de top", verzekert de oefenmeester vrijdag in het Algemeen Dagblad. Danny Blind ziet De Ligt in de toekomst, bijvoorbeeld over anderhalf jaar, de 'logische' overstap naar een topclub maken. "Dat is jammer voor de Eredivisie, maar dan heeft hij echt wekelijks betere tegenstanders nodig", benadrukt de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal.

Meer: Matthijs de Ligt hoopt in de toekomst terug te kunnen keren bij Ajax

"Niet alleen af en toe in Oranje, of tijdens een Europa Cup-wedstrijd", vervolgt Blind, die De Ligt liet debuteren in Oranje. "Het fysieke plaatje bij hem is helemaal compleet. Dat hij zo groot en sterk is, zit natuurlijk in de genen, maar hij gaat er wel op de juiste manier mee om." Er valt hoe dan ook nog genoeg te verbeteren, weet ook Blind. "Je ziet dat hij soms wel heel gretig het duel aangaat. Daar moet hij betere keuzes in maken. Sommige situaties vragen om meer rust."

In opbouwend opzicht kan De Ligt ook vorderingen maken. "Ook daarin kan hij de komende periode gestaag groeien, om helemaal klaar te zijn voor de top. Ik heb geen reden om te betwijfelen of hij daar op termijn terechtkomt." Wim Jonk kent De Ligt goed uit zijn periode als hoofd opleidingen van Ajax. "Hij is echt ver voor zijn leeftijd. Hij kan de absolute top zeker halen. Hij weet precies wat hij moet verbeteren en daar is hij dagelijks mee bezig."

Matthijs de Ligt is het grootste verdedigende talent van de Eredivisie

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties