Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danny Blind tipt dertigjarige Oranje-international voor 'absolute top'

Laatste update:

Cillessen vertrok drie jaar geleden van Ajax naar Barcelona. Hij wist de concurrentiestrijd niet te winnen van Marc-André ter Stegen en hield drie seizoenen lang de bank warm in het Camp Nou. Vorig jaar hoopte de sluitpost al te vertrekken uit Barcelona in de hoop op meer speeltijd bij een andere club, maar destijds hield de clubleiding een transfer tegen. Deze zomer was Barça wel bereid om hem te laten gaan en viel de keuze op Valencia, waar hij zich eerste keeper mag noemen.

"Ja, dat moet je nooit uitsluiten", reageert Blind op de vraag van De Telegraaf of Cillessen na Valencia nog een stap omhoog kan maken. "Hij is een keeper die zeker in de top kan spelen. Maar daarbij ben je altijd afhankelijk van vacatures. Stoppen keepers of worden ze verkocht? Dan zijn de ogen zeker op hem gericht."

Blind denkt dat Cillessen er goed opstaat bij de scouts van de Europese topclubs. "Hij is de vaste nummer één van Oranje en speelt in een topcompetitie van Europa. Dan moet je altijd de ambitie hebben om weer een stap te maken. Ik neem aan dat het zijn streven is om alsnog eerste doelman te worden bij een Europese topclub. En keepers gaan in de regel langer mee dan spelers."

Denk jij dat Jasper Cillessen na Valencia nog een stap omhoog kan maken?

Meer nieuws

Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
33
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties