Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danny Buijs: 'Ik dacht even dat Frans Bauer tevoorschijn zou komen'

Laatste update:

"Laat ik vooropstellen dat we verdiend verloren hebben, anders krijg je weer dat ik een excuus zou zoeken", benadrukt Buijs in een eerste reactie bij FOX Sports. "Ajax had al een paar aardige kansen gekregen die er niet in waren gegaan. Dat geluk heb je nodig als je hier een resultaat wil halen." Na de tweede kaart voor Warmerdam dacht hij even dat hij was beland in een aflevering van Bananasplit, grapt Buijs. "Ik kijk door een gekleurde bril, maar ik vond het lachwekkend. Ik dacht op de bank even dat Frans Bauer zo tevoorschijn zou komen, want ik kon het echt niet geloven."

Warmerdam was volgens Buijs niet 'overdreven aan het tijdrekken'. "Als iemand wel overdreven tijdrekt en je hebt hem gewaarschuwd, dan is het prima. Maar volgens mij was dat niet aan de orde. Ik vond het geen beste keus", voegt hij eraan toe. De oefenmeester erkent evenwel dat Ajax de betere partij was. "We hebben twee of drie kansen gehad in de omschakeling. Dan moet je het geluk hebben dat je 'm maakt. We bleven zolang mogelijk in de wedstrijd, maar na dit moment wist je dat het helemaal lastig zou worden in het laatste kwartier."

Overigens hadden Buijs en Kuipers in de rust al een gesprek met elkaar. Het ging over de beslissing van Kuipers om het spel even stil te leggen "Er was natuurlijk een moment waarop Ziyech de bal tegen zich aan kreeg geschoten. Volgens mij is de regel dat de scheidsrechter het spel kan stilleggen bij een hoofdblessure. Hij floot af en daarvoor gaf hij ons al twee gele kaarten. In de rust zei ik, op een nette manier: 'Joh, er staan twee partijen op het veld. Niet alles moet in het voordeel van de ene club zijn.' Hij reageerde: 'Zo ben ik niet, ik fluit altijd keurig netjes voor beide clubs.' Nou, daar heb ik wel mijn twijfels bij na die tweede gele kaart (voor Warmerdam, red.)."

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties