Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danny Buijs is ontstemd na verlies bij PSV: 'Heel knap van Kevin en Jeroen'

Laatste update:

"Het was een cruciaal moment met die penalty natuurlijk. Hij schiet hem van ongeveer twee meter tegen mijn hand aan", geeft Dammers zichtbaar geërgerd aan. "Ik wil uitstappen om het schot te blokken. Ik vind het echt onbegrijpelijk. Ik maak gewoon een lopende beweging en beweeg niet met mijn arm naar de bal of wat dan ook. En dan geeft hij ook nog een gele kaart. Maar we hebben het PSV tot de slotfase moeilijk weten te maken en daar mogen we trots op zijn. Daarom is het wel ontzettend zuur dat de VAR zo ingrijpt", vindt de verdediger van Groningen.

Even na rust raakte Donyell Malen met een schot van buiten het strafschopgebied de opgeheven arm van Dammers, die op de rand van de zestien stond. In eerste instantie vond arbiter Manschot het voorval geen aanleiding om een strafschop uit te delen aan PSV, maar de leidsman werd door videoscheidsrechter Blom naar het scherm geroepen. Na het bekijken van de beelden kende Manschot alsnog een penalty toe.

Net als zijn collega Dammers was ook Azor Matusiwa verbaasd over het penaltymoment, dat hij na afloop voor de camera van ESPN terugkeek. "Ik vind het lastig hoor. Die bal wordt zo hard geschoten en hij heeft nooit de tijd gehad om zijn hand naar zijn lichaam toe te halen. Dit is geen overduidelijk hands vind ik en het is erg zwaar gestraft. Het is gewoon zuur dat je zo benadeeld wordt met die handsbal", aldus de middenvelder.

Buijs liet na afloop weten zich niet te kunnen vinden in de beslissing om de bal op de stip te leggen. "Dammers heeft zijn arm naast zijn lichaam, hij steekt de hand niet uit en bovendien is het ook nog de vraag of hij die handsbal wel binnen het strafschopgebied maakt. Heel knap dat Kevin en Jeroen dit wel geconstateerd hebben", zegt de trainer sarcastisch. Hoewel verslaggeefster Hélène Hendriks Buijs nog tegenspreekt en aangeeft dat er veelvuldig naar de beelden is gekeken, blijft de trainer van Groningen geïrriteerd. "Ook met een derde herhaling heb je niet de garantie dat ze altijd de juiste beslissing nemen", besluit Buijs.

-

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
6
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
8
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties