Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danny Makkelie biedt excuses aan: 'Hij zei dat hij zich schaamde'

Laatste update:

In de derde minuut van de blessuretijd leek Ronaldo te scoren. De Servische verdediger Stefan Mitrovic haalde de bal achter de doellijn weg, maar het was voor assistent-scheidsrechter Mario Diks niet zichtbaar of de bal in zijn geheel over de lijn was. Ronaldo rende briesend naar Diks en liet zijn onvrede blijken, waarop hij door Makkelie bestraft werd met een gele kaart. Omdat er geen doellijntechnologie en VAR aanwezig was bij het duel in Belgrado, kon Makkelie zijn beslissing niet herzien. Ronaldo verliet vervolgens woedend het veld en gooide zijn aanvoerdersband op de grond.

Santos noemde het 'onbegrijpelijk' dat de Nederlandse arbitrage het doelpunt niet toekende. De bondscoach liet na afloop van het duel weten dat Makkelie zich schaamt voor de situatie. "De scheidsrechter heeft binnen zijn excuses aangeboden en vertelde me dat hij zich schaamde. Ik was in zijn kleedkamer toen hij zich verontschuldigde", zei hij op de persconferentie. "Op het veld zei hij al dat hij de beelden ging bekijken. Als hij het een doelpunt vond, dan zou hij zijn excuses maken. En dat heeft hij dus gedaan", aldus Santos, volgens wie de bal 'een halve meter' over de lijn was.

De boodsheid van Santos richt zich vooral op de organisatie, daar de VAR en doellijntechnologie ontbrak. "De scheidsrechters zijn mensen en die maken fouten, maar dat is waarom we de VAR en doellijntechnologie hebben. Deze middelen zijn in het leven geroepen om dit soort situaties te voorkomen." Ronaldo liet na de wedstrijd op Instagram van zich horen. "Ik zal altijd alles geven voor mijn land, dat zal nooit veranderen. Maar dit zijn moeilijke momenten, zeker wanneer een hele natie wordt geraakt. Kop omhoog en door naar de volgende uitdaging", aldus de Juventus-aanvaller.

-

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
11
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties