Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verweij en Driessen breken lans: 'Vreemd dat je zijn naam niet hoort bij Ajax'

Laatste update:

"Afgelopen maandag zat Wim Jonk bij Rondo", begint Verweij in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. "Het verbaast me wel dat zijn naam niet meer bij meer clubs valt. Ajax is toch op zoek naar een nieuwe hoofd jeugdopleiding? De meeste mensen waar Jonk bij Ajax een conflict mee had zijn weg. Ik vind het heel raar dat zijn naam daar niet valt."

"Jonk heeft wel heel vaak conflicten, hij is nogal eigengereid", haakt Driessen vervolgens in. "Directeur voetbal Marijn Beuker heeft ook gezegd dat Ajax in de jeugdopleiding vanaf de Onder 15 tot het eerste elftal wil dat ieder team wordt getraind door een didactisch sterk persoon, samen met een oud-prof. Daar kun je Jonk natuurlijk ook heel goed gebruiken", geeft Driessen aan.

Verweij ziet een terugkeer van Jonk bij Ajax wel zitten. "Beuker heeft natuurlijk hele goede plannen met Ajax en een goede visie, maar als je daar een echte voetbalman als Jonk in de jeugdopleiding zet, dan word je daar als organisatie alleen maar beter van. Jonk heeft in de top gespeeld en in de jeugdopleiding van Ajax gewerkt."

Jonk maakte maandag bij Rondo duidelijk dat er momenteel niets speelt tussen hem en Ajax. "Het is niet aan de orde, want er is geen overzicht. Niemand weet wat de plannen nu echt zijn. Of ik overzicht wil creëren? Er zal eerst overzicht moeten zijn en dat is er nu nog niet."

"Wat gebeurt er met Kroes? Wat zijn de plannen precies? God mag het weten. Ik kijk wel wat er op me afkomt", ging Jonk verder. "Of het nu Ajax is of een andere club. Het gaat erom dat er iets komt waar je plezier in hebt en energie uit haalt."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Uitspraak Nasri lijkt te kloppen: Reus heeft al gesprekken met club gevoerd
0
Jahanbakhsh geeft Gimenez één concreet advies mee bij stap naar Premier League
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
20
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
19
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
34
ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties