Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danny Makkelie zet vraagtekens: 'FOX gebruikt verkeerde lijn bij goal Tadic'

Laatste update:

FOX Sports zond beelden uit waarop leek dat Tadic buitenspel stond, maar Bas Nijhuis en de VAR zagen geen reden om de treffer af te keuren. Danny Makkelie, die bij het duel in GelreDome dienstdeed als VAR, betreurt via zijn Instagram-account dat de getoonde beelden voor speculatie zorgen.

Ver esta publicación en Instagram

Fox gebruikt verkeerde lijn bij doelpunt 2-2 van Tadic. Bij Fox is de bal al gespeeld (ruimte tussen de bal en voet) en is de lijn niet gelijk getrokken aan de verdediger. Bij de VAR foto is duidelijk te zien dat op het werkelijke moment van spelen Tadic geen buitenspel staat. Zo wordt je als TV kijker toch aardig misleid.

Una publicación compartida de Danny (D.D.) Makkelie (@dannymakkelie) el

"FOX gebruikt de verkeerde lijn bij de 2-2 van Tadic", verzekert Makkelie. "Bij FOX is de bal al gespeeld (ruimte tussen de bal en de voet) en is de lijn niet gelijkgetrokken aan de verdediger. Bij de VAR-foto is duidelijk te zien dat op het werkelijke moment van spelen Tadic geen buitenspel staat. Zo word je als televisiekijker toch aardig misleid."

Marco van Basten en Arnold Bruggink kwamen er in de studio niet uit of de beslissing van Nijhuis de juiste was, al was de voormalig bondscoach blij dat het doelpunt goedgekeurd werd. Volgens Van Basten is het een goede zaak dat Tadic, die vrijwel op gelijke hoogte stond met de laatste verdediger van Vitesse, het voordeel van de twijfel kreeg. "We doen er zoveel mogelijk aan om de VAR goed te laten functioneren. Laat het doelpunt bij twijfel maar gelden, voordat we alles afkeuren. Je moet het spel een beetje promoten met goals", vertelde de oud-spits.

"Het is een ander verhaal als het duidelijk buitenspel is, maar dit is zo miniem. Het ligt eraan wanneer de bal precies van zijn voet afgaat. In dit geval gaat het om tiende van een seconden", vervolgde Van Basten. "De bal gaat eerst tegen zijn voet, dan deukt zijn voet en dan gaat hij van zijn voet, dat is het moment dat je buitenspel moet zien. Dat is zo miniem. Ze waren vrij resoluut, dat is alleen maar positief."

-

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
7
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
8
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties