Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danny Rose haalt weer uit: 'Alsof we proefkonijnen of laboratoriumratten zijn'

Laatste update:

"Ik wil dolgraag weer spelen", benadrukt Rose in de Lockdown Tactics Podcast. "Maar met wat er momenteel gaande is, met mensen die veel meer moeite hebben met het doorstaan van de coronapandemie. Dan is het voor mij niet gepast om ook maar ergens over te klagen." Desondanks heeft de vleugelverdediger zo zijn ergernissen. "Afgezien van het feit dat veel mensen suggereren dat we weer moeten gaan spelen, alsof we proefkonijnen of laboratoriumratten zijn. We gaan in deze fase eerst experimenteren en zien dan wel of er vooruitgang wordt geboekt of niet."

Rose denkt te weten waarom veel voetballiefhebbers vinden dat er snel weer moeten worden gespeeld in de Premier League. "Ik hoor de mensen thuis al zeggen: 'Ze verdienen behoorlijk veel geld, dus moeten ze maar snel weer aan het werk gaan'. Dan denk ik gelijk: Is het allemaal wel de moeite waard?. Ik loop mogelijk risico's omdat mensen vermaakt willen worden. Daar maak ik eerlijk gezegd liever geen deel van uit." Watford-aanvoerder Troy Deeney liet dinsdag al weten dat hij onder de huidige omstandigheden liever niet wil trainen. Later die dag kwam Watford met het bericht het een speler en twee stafleden positief hadden getest op het coronavirus.

De linksback van Newcastle United haalde vorige week op zijn Instagram-pagina al uit naar de plannen omtrent "Project Restart'. "Het is een fucking grap, ik ga er niet over liegen. De regering zegt voetbal terug te brengen omdat het de moraal van de natie een boost zal geven. Ik geef geen fuck om de moraal van de natie!" Het Verenigd Koninkrijk is met meer dan 32.000 coronadoden het op een na zwaarst getroffen land ter wereld, waardoor Rose het zeer vreemd vindt om over hervatting van de competitie te praten. "Het leven van mensen staat op het spel, begrijp je? Er mag niet eens over voetbal worden gesproken totdat de cijfers massaal zijn gedaald. Het is bullshit."

Het is voor de Premier League te vroeg om in juni alweer te spelen

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
2
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
9
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
17
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties