Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danny Rose opgepikt door promovendus na vertrek bij Tottenham

Laatste update:

Watford is geen onbekende club voor Rose, die in het seizoen 2008/09 tot zeven wedstrijden kwam als huurling van the Hornets. De 29-voudig international van Engeland, actief op het WK van 2018 in Rusland, speelde het grootste deel van zijn loopbaan voor Tottenham Hotspur, met in totaal 214 optredens in de hoofdmacht van de Noord-Londense club. Onder José Mourinho echter verloor de vleugelverdediger gaandeweg zijn basisplaats en een verhuurperiode bij Newcastle United bracht afgelopen seizoen uitkomst.

Rose doorliep als jeugdspeler de jeugdopleiding van Leeds United, waar hij werd opgemerkt door scouts van Tottenham. In 2007 volgde voor de linksback de definitieve overstap richting the Spurs. Tussendoor werd Rose naast Newcastle en Watford ook verhuurd aan Sunderland, Peterborough United en Bristol City. Rose is de derde aanwinst van Watford voor het komende seizoen.

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
4
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
21
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
11
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties