Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Julián Carranza rondt overstap af en is officieel speler van Feyenoord

Laatste update:

De bevestiging van Carranza's komst hing al enige tijd in de lucht. Op 14 juni meldde Voetbal International dat Feyenoord de Argentijn 'voor 99 procent zeker binnen had', alleen moest de Major League Soccer toen nog goedkeuring geven voor de transfer. Dat is nu het geval.

"Ik voelde me erg vereerd dat Feyenoord interesse in me toonde", vertelt Carranza in een eerste reactie op de clubwebsite. "Het is een grote club in Europa, die actief is in de Champions League en een manier van spelen heeft die in mijn ogen goed bij me past."

"De afgelopen jaren ben ik gegroeid als speler in de MLS, en nu moet ik aantonen dat ik klaar voor deze nieuwe stap. Ik kan niet wachten om op het veld te staan en alles te geven voor het team en de supporters."

Feyenoord neemt Carranza zo kosteloos over van Philadelphia, waar de spits nog tot eind december vastlag. Mogelijk hebben de Amerikanen wel een doorverkooppercentage bedongen.

Carranza moet in De Kuip de concurrentie aangaan met Santiago Gimenez en Ayase Ueda, al is het van eerstgenoemde niet zeker of hij nog vertrekt. Carranza is de vijfde officiële aanwinst deze zomer, na Gijs Smal (FC Twente), Anis Hadj-Moussa (Patro Eisden), Chris-Kévin Nadje (Versailles) en Aleks Zekovic (Angers)

Met Carranza haalt Feyenoord een gepokt en gemazelde doelpuntenmaker binnen. Namens Philadelphia kreeg de rechtspoot de bal in 95 officiële duels 43 maal tegen de touwen.

Eerder kwam Carranza uit voor Inter Miami en Banfield in zijn geboorteland. Ook kwam hij tweemaal uit voor Argentinië Onder 23.

Een deel van de selectie van Feyenoord heeft zich afgelopen maandag al gemeld op het trainingscomplex om te beginnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het andere deel, behalve uiteraard de spelers met interlandverplichtingen, meldt zich aankomende maandag. Naar verwachting sluit Carranza zo snel mogelijk aan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Koeman voert wijzigingen door
119
Bosz kiest voor assistent die met PSV halve finale Champions League haalde
13
Paes ziet droom uitkomen en deelt binnenkort kleedkamer met Messi en Suárez
3
Edwin van der Sar: 'Dan is het moeilijk om te zien hoe het nu gaat bij Ajax'
9
In de wandelgangen: Benfica ziet in João Félix ideale aanvalspartner Pavlidis
5
Van der Gijp: 'Daar is Memphis er één van, en daar is Noa Lang er één van'
36

Meer sportnieuws

Reacties