Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dat Ajax en PSV zich hier sans gêne voor lenen, is onbegrijpelijk'

Laatste update:

Mossou had liever gezien dat Liverpool het mini-toernooi helemaal had overgeslagen, maar ook hij weet dat de belangen daarvoor te groot zijn. "Het was pas echt een statement geweest als the Reds niet naar dat kotslandje waren gegaan, bij voorkeur met een dikke middelvinger erbij. Toch is zo'n principeweigering altijd nog beter dan niks doen. PSV en Ajax worden vooralsnog totaal niet gehinderd door statements of principekwesties. In de winterstop gaan ze zogezegd 'stadions testen' die in 2022 gebruikt worden tijdens het WK in Qatar."

Gefrustreerde Ten Hag: 'Zulke fouten van de VAR zijn heel bitter'

Over de mensenrechten in Qatar wordt al heel lang gediscussieerd. Bij de bouw van de WK-stadions zijn bijvoorbeeld al honderden bouwvakkers overleden. Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, vindt echter dat het vooral een politieke aangelegenheid is, en niet een sportieve. "Ofwel: zolang de regering geen boycot afkondigt, is het verantwoord om te gaan. Quote van Gerbrands: 'Anders kunnen we nergens meer naartoe'. Die redenering wordt vaker gebruikt. Hij lijkt op het eerste oog te kloppen: er zijn heel veel foute regimes, dus waar moet je de grens trekken? Mogen we nog wel op vakantie naar China? Mag iemand als Ruud Gullit de analist uithangen in Doha?"

Mossou hoopt vooral dat het gezonde verstand zegeviert bij de beleidsbepalers van Ajax en PSV en dat mensenlevens belangrijker worden gevonden dan financieel gewin. "Simpel: is het je als gezonde Nederlandse voetbalclub een handvol tonnetjes waard om stadions te 'testen' waar het bloed nog aan kleeft? Móeten we in Qatar spelen, of is Marbella misschien logischer voor een paar niksige oefenpotjes? Lever je je geheel vrijwillig over aan de propaganda van een fout land, of koester je liever je eigen clubwaarden? De antwoorden zijn vrij simpel natuurlijk. Dat Ajax en PSV zich hier sans gêne voor lenen, is onbegrijpelijk."

-
Zouden Ajax en PSV Qatar uit principe moeten boycotten?

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
26
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties