Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat Ajax PSV niet inhaalde is meer Tadic' schuld dan die van Lamprou'

Laatste update:

Lamprou kreeg weliswaar vier doelpunten om zijn oren, vlak voor tijd had hij een cruciale redding in huis toen Arber Zeneli alleen op hem af kwam stomen. "Er werden veel fouten begaan in het weekeinde", schrijft Borst maandag in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "De grootste vanaf elf meter door Dusan Tadic. Had-ie zijn penalty verzilverd (van 3-1 naar 4-1), dan was het verzet van Heerenveen gebroken en was Ajax nu koploper van de Eredivisie geweest. Dat Ajax gisteren PSV niet inhaalde is meer Tadic' schuld dan die van Lamprou. Omdat Tadic een grote meneer is en Lamprou een kleine vis."

Borst is van mening dat Ajax een betere kans op een overwinninng had gehad met Onana op doel. "Kostas Lamprou is een matige keeper zonder reikwijdte. André Onana had alle doelpunten (vier!) van Heerenveen tegengehouden", aldus Borst. "Maar ja, de uitstekende eerste keeper van Ajax was ziek. Kostas Lamprou stond op doel. Zijn positiespel was niet goed en hij miste cruciale lengte."

Lamprou werd viermaal gepasseerd tegen Heerenveen. Hij vindt dat hij alleen bij het derde doelpunt in de fout ging. "De 3-3 had ik kunnen tegenhouden", reageert de keeper in De Telegraaf. "Bij de 4-4 van Kik Pierie draait de hoekschop uit, precies over twee spelers voor mij. Ik had geen tijd meer om naar voren te komen, terwijl die bal daar laag valt. Het mag niet gebeuren dat Pierie hem intikt."

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties