Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat betekent dat Mbappé in mijn ogen de ideale opvolger van Ronaldo is'

Laatste update:

"Als Neymar komt, wordt het een moeilijke situatie omdat hij in verleden voor Barcelona heeft gespeeld. Maar ik weet dat Florentino Pérez hem echt wilde hebben", zegt de voormalig middenvelder van Liverpool, Real Madrid en Manchester City. "Maar als je een speler wil hebben die de komende tien jaar nog mee kan, moet je voor iemand als Mbappé gaan. Hij is pas negentien jaar oud en een rijzende ster."

"Als ik moest kiezen, zou ik voor de toekomst gaan. Dat betekent dat Mbappé in mijn ogen de ideale opvolger van Ronaldo is", vervolgt McManaman. Afgelopen transferwindow haalde Real Madrid nog geen directe vervanger voor Ronaldo. "Er zijn spelers als Gareth Bale en Karim Benzema, die een grotere rol zullen krijgen in het team. In aanvallend opzicht lijkt Bale een leider te gaan worden. De druk op hem is groter, maar dat geldt ook voor de andere aanvallers."

"Real heeft wel degelijk geïnvesteerd, maar heeft geen superster in huis gehaald. Ik heb geen problemen met dit transferbeleid. Je kan niet ieder seizoen enorm veel geld uitgeven. Ze kopen nu jonge spelers, die ze beter proberen te maken. Het lijkt zo alsof Real passief is op de transfermarkt, maar dit hebben ze de afgelopen jaren ook gedaan en ze blijven succes hebben", besluit McManaman.

Ben jij het met Steve McManaman eens?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
6
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties