Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dat de verantwoordelijken me niet naar PSG laten gaan, moet ik accepteren'

Laatste update:

"Dat de verantwoordelijken me niet laten gaan, zal ik moeten accepteren. Ik concentreer me nu volledig op Borussia Dortmund, zodat we in de tweede helft van het seizoen zo succesvol mogelijk kunnen zijn. Ik voel me een stuk meer op mijn gemak dan voor de winterstop", zegt Weigl in gesprek met Sport BILD. "Ik wil graag mijn sportieve situatie verbeteren en het is geen geheim dat ik onder Thomas Tuchel goed kan functioneren."

"Ik heb de clubleiding van Borussia Dortmund laten weten hoe ik erover denk", stelt de 23-jarige middenvelder. Weigl kwam in de eerste seizoenshelft slechts tien keer in actie voor die Borussen, maar men was desondanks niet bereid om mee te werken aan een vertrek van de vijfvoudig Duits international. Daardoor lijkt Idrissa Gueye de voornaamste kandidaat om het middenrif van Paris Saint-Germain te versterken, al is Everton geenszins van plan om mee te werken aan een vertrek van de middenvelder.

De zoektocht naar een middenvelder hangt samen met de toekomst van Christopher Nkunku, die nadrukkelijk gevolgd wordt door Arsenal. Hij mag naar verluidt echter alleen vertrekken als Paris Saint-Germain erin slaagt om nog een middenvelder binnen te halen. Naast Gueye werden eerder de namen van Allan van Napoli en Renato Sanches van Bayern München genoemd. "Dat ik hier in de studio zit, is geen goed teken. Er is concrete interesse van Arsenal, maar de onderhandelingen zijn gecompliceerd", liet Nkunku's zaakwaarnemer José-Pierre Fanfan weten bij Late Football Club van Canal+.

"Arsenal heeft te maken met restricties, dus er wordt nog onderhandeld met Paris Saint-Germain. Mogelijk komt het voor het einde van de transferwindow nog goed en anders gaan we zijn positie in juni evalueren. Christopher is een jonge speler, die ergens aan spelen moet toekomen en zich moet verbinden aan een project voor de lange termijn. We zullen de situatie de komende dagen moeten afwachten", besluit Fanfan.

Zie jij Julian Weigl in de toekomst alsnog naar Paris Saint-Germain vertrekken?

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
1
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
2
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties