Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat deze berichten zouden komen, wist ik al toen ik voor United koos'

Laatste update:

De Rotterdammer zegt in ELF Voetbal/Magazine dat de geruchten erbij horen: "Dat is inherent aan een club als Manchester", zegt de spits. "Dat er ooit zulke berichten zouden verschijnen, wist ik al toen ik voor United koos. Manchester is in de goede zin van het woord een beest. Dat gaat tekeer als het goed gaat, maar vooral in mindere tijden. Ik heb beide bij de club gekend."

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Van Persie zegt dat hij nu een inschatting moet maken welke kant het bij United op gaat voor hem. "Volgend jaar staat er een EK voor de deur en dat toernooi gaat een belangrijke rol spelen in de toekomstkeuze die ik ga maken", stelt de aanvaller. In Frankrijk wil ik hoe dan ook goed voor de dag komen. Maar het belangrijkste is de wens van mijn vrouw en kinderen. Wat ik nu ook ga doen: Bouchra, Shaqueel en Dina Layla staan het hoogst in de pikorde en moeten er gelukkig van worden."

De 31-jarige Van Persie heeft er drie seizoenen bij United op zitten en zijn eerste jaar was duidelijk het meest succesvol; de aanvaller maakte 26 competitietreffers en had daarmee een groot aandeel in het winnen van de Premier League. In het seizoen 2013/14 maakte Van Persie 12 competitiedoelpunten en in het afgelopen seizoen 10. Zijn contract op Old Trafford loopt nog een jaar door.

Robin van Persie moet vertrekken bij Manchester United

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties