Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat die vier potentiële Oranje-internationals zijn, is goed nieuws voor Koeman'

Laatste update:

De bedrijfsvoering op Europees subtopniveau op lange termijn blijft daardoor gewaarborgd. "Want dit seizoen mag internationaal een regelrechte ramp zijn; het is eenzelfde incident als de finale van Ajax in de Europa League, vorig seizoen", stelt Driessen, die erop wijst dat het feit dat Barcelona coördinator jeugdopleiding José Maria Bakero naar PEC Zwolle-Ajax stuurt, zegt dat 'Ajax internationaal nog steeds de status bezit van topopleiding'.

"De toekomstige rol van de KNVB in de opleiding moet daarom ondersteunend zijn en niet leidend worden, zoals her en der in Zeist en omstreken wordt geopperd. De meeste kennis zit bij de topclubs. Dat de vier Ajacieden op Bakero's scoutingslijstje - Matthijs de Ligt, Donny van de Beek, Justin Kluivert en Frenkie de Jong - potentiële Nederlandse internationals zijn, is goed nieuws voor Ronald Koeman."

Het aandeel van de Nederlanders in de achtste finales van de Champions League was immers karig. Alleen Georginio Wijnaldum maakte in het tenue van Liverpool indruk. De rest van de Nederlanders speelde niet of vervulde geen belangrijke rol. "Niet voor niets legde Koeman een lijntje met de (tijdelijk) gestopte Arjen Robben, die als invaller van grote waarde was bij Bayern München", claimt Driessen.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties