Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat er geen vervangers komen voor Bazoer en Gudelj geeft vertrouwen'

Laatste update:

"Er spreekt vertrouwen uit dat er na het vertrek van Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj geen vervangers worden gehaald. Dat voelt goed, mede daardoor zit ik lekker in mijn vel", doet hij uit de doeken tegenover De Telegraaf. "Ik wil me bewijzen in het eerste, maar dat gaat stap voor stap. Ik ben bij de selectie gekomen, kreeg mijn minuten en hoop nu op langere invalbeurten. Het brandt van binnen, maar ik weet er inmiddels goed mee om te gaan."

Nouri maakte in de eerste seizoenshelft vooral zijn minuten bij Jong Ajax, al mocht hij ook een aantal keer proeven aan het grote werk in de hoofdmacht. Hij debuteerde in september in de bekerwedstrijd tegen Willem II in het eerste en deed daarna ook nog mee in de Eredivisie en de Europa League.

Denk jij dat Abdelhak Nouri meer minuten gaat maken in de tweede seizoenshelft?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
60
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties