Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat geeft aan dat Simons openstaat voor een vertrek naar de Premier League'

Laatste update:

PSV zorgde in de zomer van 2022 voor een enorme stunt door Simons transfervrij over te nemen van PSG en legde de nummer 10 annex vleugelaanvaller vervolgens vast tot medio 2027. "PSV heeft deze deal vorig jaar kunnen sluiten, omdat ze een heel goede relatie hebben met Rafaela Pimenta, de rechterhand van wijlen Mino Raiola, die de zaak na diens dood heeft overgenomen. Daar had zowel Marcel Brands als John de Jong een goede relatie mee", vertelt Kapteijns in de podcast Kick Off van De Telegraaf.

Simons switchte in mei van zaakwaarnemer en stapte over naar makelaarskantoor Doubled. "Deze nieuwe zaakwaarnemer (Darren Dein, red.) is een nieuwe factor, die heeft niets specifieks met PSV: geen langlopende relatie of andere spelers van PSV onder zich", geeft Kapteijns aan. "Dat Xavi een Engelsman kiest, geeft toch wel aan dat hij oren heeft naar een vertrek naar de Premier League, lijkt mij. Daar heeft deze Darren Dein geweldige ingangen en dan vooral bij Arsenal, gezien zijn achtergrond. En dat is ook wel een teken aan de wand. Ik denk niet echt dat dit allemaal heel behulpzaam is voor PSV om de deal te sluiten die ze nu willen", aldus Kapteijns.

Het makelaarskantoor Doubled vertegenwoordigt onder meer de voormalig Arsenal-spelers Cesc Fabregas, Alex Song en Gaël Clichy, die allen momenteel nog actief zijn. Darren Dein zwaait als zaakwaarnemer samen met directeur Stuart Peters de scepter bij Doubled. Eerstgenoemde is de zoon van Darren Dein, voormalig mede-eigenaar en vice-voorzitter van Arsenal. Vandaar dat de link tussen Simons met the Gunners eenvoudig is gelegd.

Simons zelf sprak vorige maand nog duidelijke taal toen hij gevraagd werd naar zijn switch van zaakwaarnemer. "Het betekent niets. Ik ben alleen van zaakwaarnemer veranderd", gaf hij aan tegenover ESPN. "Ik ben gewoon bij PSV en heb een vijfjarig contract. Er is niets." Garanderen dat hij bij PSV blijft kon hij echter niet. "Dat kan ik niet met honderd procent zeggen, maar ik voel me thuis. Ik geniet erg. We gaan in de zomer bespreken wat er gaat gebeuren."

Meer nieuws

De Roon bewijst na winst Europa League andermaal op X over humor te beschikken
0
De Vrij over juridische strijd met SEG: 'Het verhaal van Alex Kroes klopt niet'
21
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
22
Arnold Bruggink hoopt volgende zomeraanwinst FC Twente snel te presenteren
16
Vertrek bij Ajax in de maak? 'Interesse uit Engeland, Duitsland en Frankrijk'
36
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties