Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat geouwehoer over die Chinees, gek word ik er soms van'

Laatste update:

Maarten Fontein was de beoogde directeur, maar kwam er niet uit met eigenaar Hui Wang en vertrok weer. De Chinese trainer Gao Hongbo kwam meelopen in Den Haag en moest voor cultuur- en kennisuitwisseling zorgen, maar daarover was het ook het nodige te doen. Intussen wacht de club maar op interessante nieuwe spelers en komt eigenaar Wang niet over de brug met beloofde investeringen.

In een recent interview dreigde de Chinese baas zelfs met harde maatregelen wanneer er niet beter naar hem geluisterd wordt. De spelers moeten het allemaal vooral volgen via de media, zegt Ruben Schaken. "Als ik een bericht zie met ADO en Wang in de kop, denk ik: Pfff, daar gaan we weer", geeft de ervaren aanvaller toe in een interview met Voetbal International.

Robert Zwinkels, back-up in het doel van de Haagse club, zegt dat het gerucht over het uitblijven van de salarissen wel even voor onrust zorgde. De directie heeft inmiddels ook aangegeven dat daar geen sprake van is. "Maar toch blijft de hele soap de club in de greep houden en uiteindelijk heeft zoals altijd invloed op het voetbal", legt de doelman uit. Tom Beugelsdijk geeft op karakteristieke wijze eveneens zijn mening.

Hij zegt ook niet allemaal te weten wat de plannen zijn en wat er van waargemaakt kan worden. "Volgens mij moet je gewoon even normaal doen en je afspraken nakomen. Ze zijn hier toch niet gek?", stelt Beugelsdijk hardop in het weekblad. "Dat geouwehoer over die Chinees, gek word ik er soms van."

Hoop jij dat Hui Wan binnen een jaar weer weg is bij ADO?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
18
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
5
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties