Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat het zo rustig is rondom Van Bommel, heeft met zijn inbreng te maken'

Laatste update:

Van Marwijk maakt niet officieel deel uit van de technische staf van PSV, maar ondersteunt zijn schoonzoon wel. "Bert zorgt voor rust, hij predikt rust, doet geen rare dingen, reageert altijd rustig in plaats van impulsief. In deze fase van Van Bommels trainersloopbaan is Van Marwijk goud waard", aldus Kieft.

"Van Bommel is toch iemand die gedurende zijn carrière conflicten aan zijn kont heeft hangen. Denk aan zijn clashes met Van Gaal en Van Basten (…) Dat het in zijn debuutseizoen relatief zo rustig is rond Van Bommel heeft te maken met de inbreng van Van Marwijk", aldus de oud-aanvaller van onder meer PSV.

Kieft voegt eraan toe dat Van Marwijk het niet zal laten om Van Bommel tot de orde te roepen wanneer laatstgenoemde 'vreemd afwijkend gedrag' vertoont. 'Met Van Marwijk erbij krijgt Van Bommel de beste trainersopleiding die hij zich kan wensen en tegelijkertijd moet je Van Bommel z'n foutje gunnen in zijn debuutjaar." PSV gaat zondag op bezoek bij FC Emmen.

-
Ben jij het met Wim Kieft eens?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties