Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat is de enige manier waarop Oranje kans maakt om het EK te winnen'

Laatste update:

"Als Oranje iets wil bereiken op dit EK, dan moet De Boer met Malen in de basis spelen tegen de zwaardere tegenstanders. Dat is de enige manier waarop dit Nederlands elftal kans maakt om Europees kampioen te worden", geeft Van Hooijdonk als advies mee aan De Boer in een vraaggesprek met De Telegraaf. De analist voorziet problemen als de bondscoach toch weer voor Weghorst kiest zondag. "Hij is niet erg snel. Terwijl Depay een speler is die altijd in de bal komt. Daarom heb je naast Depay een snelle speler nodig, die diepte in het spel brengt. Weghorst kon in die eerste wedstrijden zelden of nooit worden weggestoken, terwijl je dat bij Malen direct meerdere keren zag tegen Noord-Macedonië", aldus de oud-aanvaller.

Malen: 'Of ik dan teleurgesteld ben? Dat zou heel menselijk zijn, toch?'

De aanvaller kijkt alvast vooruit op de achtste finale van dit EK.Lees artikel

Van Hooijdonk benadrukt overigens dat Weghorst wel degelijk gebruikt kan worden door De Boer, maar dan moet er wel het een en ander worden aangepast aan de speelwijze. "Met meer voeding van de flanken. Ik vind niet dat Weghorst het slecht heeft gedaan in de EK-wedstrijden tot nu toe. Hij heeft goed meegedraaid. Maar om kans te hebben tegen sterkere tegenstanders heeft Oranje nu behoefte aan snelheid voorin." Makaay haalt de afsluitende groepswedstrijd tegen Noord-Macedonië (0-3) aan om zijn mening over Malen kracht bij te zetten. Met hem en Depay voorin is er volgens hem veel meer variatie in het aanvalsspel van Oranje.

"Als Depay in de spits stond, week Malen uit naar links en andersom. Nederland was veel moeilijker te verdedigen dan de duels ervoor", aldus Makaay, die tevens vindt dat Georginio Wijnaldum beter functioneert als Depay en Malen voor hem spelen. "Malen en Depay creëren voor hem de ruimte, waardoor hij de gaten in kan duiken." De oud-speler wil Weghorst overigens niet al helemaal afschrijven voor dit EK. "Wout is een goede spits, maar in mijn optiek vooral in een 4-3-3-systeem, omdat het voor hem ideaal is als hij wordt bediend van de zijkanten. En in het huidige systeem is hij het perfecte breekijzer."

Wie moet tegen Tsjechië naast Memphis Depay spelen?

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
44
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
21
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
47
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties