Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat is geen duel dat PSV zomaar wint, dat hebben we vorig jaar bewezen'

Laatste update:

"Het verschil is nu zeven punten en ze krijgen elkaar nog. Er zijn nog negen wedstrijden te spelen. Als PSV één keer verliest en Ajax wint het onderlinge duel, dan is het verschil nog maar één punt", legt Groenendijk uit in gesprek met het Algemeen Dagblad. PSV moet nog op bezoek in het Cars Jeans Stadion en Groenendijk is van plan om met zijn ploeg voor sta-in-de-weg te spelen.

"En dat is niet een wedstrijd die ze zomaar gaan winnen. Dat hebben we vorig jaar (1-1, red.) al bewezen. We hebben dit seizoen drie keer gelijkgespeeld tegen een topclub. Dat is best oké. We geven steeds goed partij, dat betekent dat je ook een keer van ze kan winnen", gaat de trainer verder. Groenendijk geeft aan dat hij de datum van dat bezoek, 29 april, al omcirkeld heeft. PSV kan in theorie in Den Haag kampioen worden en ADO wil dat voorkomen.

De coach ziet PSV echter wel als favoriet voor de titel. Groenendijk denkt dat PSV beter is in het spelen van resultaatvoetbal, terwijl het bij Ajax ook altijd mooi moet: "Bij PSV schamen ze zich er niet voor om een verdediger erbij te zetten om een overwinning over de streep te trekken. Ze hebben een Zuid-Amerikaanse mentaliteit. Het maakt ze niet uit hoe ze winnen. Dat gaat de ze titel opleveren. Mits ze van ADO winnen."

Denk jij dat PSV kampioen gaat worden?

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
0
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
16
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties