Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat is één van de redenen dat ik bij FC Twente nooit ben doorgebroken'

Laatste update:

Berghuis zegt in gesprek met Helden Online dat hij heeft onderschat dat het makkelijker is om aan de top te komen dan aan de top te blijven. "Dat ik altijd hard moet blijven werken om iets te bereiken, is één van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd door de jaren heen. Als je dat blijft doen, komen je kwaliteiten vanzelf een keer naar buiten", vertelt de buitenspeler.

"Aan de bal was ik goed, dat was het probleem niet, maar ik was niet goed in de omschakeling en verdedigde niet goed mee. Later dacht ik pas bij mezelf: wie kan er nou niet achter een man aanrennen? Dat kan toch iedereen! Ik zag dat allemaal iets te laat in. Dat is ook één van de redenen dat ik bij FC Twente nooit ben doorgebroken. Mentaal was ik er dus nog niet klaar voor, maar ook op fysiek gebied niet." Berghuis was dit seizoen goed voor zes doelpunten en vijf assists in veertien wedstrijden in de Eredivisie.

'Steven Berghuis is de beste aanvaller van AZ'

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
19
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
10
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties