Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dat is snel, het lijkt Overtoom wel!

Laatste update:

Samuel Armenteros, Everton Ramos da Silva, Willie Overtoom en Marko Vejinovic zijn een aantal spelers die nu al een hele lange tijd bij Heracles spelen. Ze spelen week in week uit de sterren van de hemel en maken dan ook aan de lopende band doelpunten en geven puike assists. Toch hoor je al snel bij de meeste clubs na een paar goede wedstrijden dat er al interesse is in de spelers. Maar bij Heracles Almelo is dat behoorlijk meegevallen. Dat zou toch ook nog wel eenss goed uit kunnen pakken voor de ontwikkeling die deze club nu doormaakt. Ook is dit een club die niet zo snel spelers huurt, ze leidden liever hun eigen talenten op (Tim Breukers, Mark Looms en Mike te Wierik) of halen afdankers van andere clubs (Samuel Armenteros, Marko Vejinovic en Ben Rienstra). Dat is mooi en laat zien dat er niks mis is met de scouting en het beleid van Heracles.

Er is berekend dat het gehele basis elftal bij elkaar maar € 1,3 miljoen heeft gekost.
Voor een club met de intentie om middenmoter te zijn, en de club die al twee jaar op rij play-offs hebben gehaald is dat natuurlijk heel erg weinig. Van het beleid ben ik dan ook enorm onder de indruk. Ook is Heracles niet vies om bij de amateurs te scouten. Afgelopen zomer is de jonge Daryll van Mieghem gehaald en ze hebben ook hun beste speler daarvandaan gehaald: Willie Overtoom.

Peter Bosz heeft zich ook uitgelaten over een eventuele carrière van Overtoom in Oranje: ''Overtoom kan makkelijk mee in het elftal van Oranje'' en ''Overtoom is iemand die zich gemakkelijk aanpast in elk team.'' Natuurlijk heeft Bosz gelijk over dat hij zich makkelijk kan aanpassen, maar ik denk dat Overtoom niet de potentie heeft om zich in de basis te spelen. Hij moet namelijk spelers als Wesley Sneijder, Robin van Persie, Ibrahim Afellay en Rafael van der Vaart voor zich dulden. Ook spelers die nog niet opgeroepen zijn, denk aan een Jonathan de Guzman staan denk ik hoger in de pikorde dan Overtoom. Zelf hoop ik dat hij voor Kameroen kiest, aangezien hij daar het meeste kans heeft op speeltijd.

Ik ben ervan overtuigd dat deze man van één meter zeventig een topclub in Nederland aankan. Hij heeft het inzicht van Georginio Wijnaldum in het kwadraat en haalt bijna nooit een onvoldoende. Het is jammer dat geen één club van de top drie in Nederland hem nodig heeft. Hij heeft in zijn speelstijl de Amsterdamse flair, maar zou juist beter staan bij een sympathieke topclub als FC Twente. Ik ben bang dat een topclub in Nederland nooit voor hem gaat komen. Iets wat hij juist wel verdiend. Misschien komt de kans vrij als Dries Mertens, Christian Eriksen, Nacer Chadli of Siem de Jong zal vertrekken. Maar dat zie ik op het moment nog lang niet gebeuren. Ik ben zeer te spreken over wat hij laat zien bij de ''zebra's''. Misschien is het nog geen eens zo gek en laat hem dus nog maar lekker bij Heracles blijven, zodat de Almelose supporters nog lang van de tribune mogen schreeuwen: ''Dat is snel, het lijkt Overtoom wel!''

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties