Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat is zijn goed recht, maar ik plan sindsdien niet meer met hem'

Laatste update:

Omdat het salaris van de Zweed zwaar op de begroting drukt in Enschede staat ook de clubleiding open voor een vertrek van Bengtsson. De viervoudig Zweeds international staat naar verluidt in de belangstelling van clubs uit Denemarken en Schreuder, die de verdediger tijdens de voorbereiding al een keer van de training stuurde, heeft er geen problemen mee als Bengtsson inderdaad vertrekt.

"Rasmus heeft aan het einde van het vorige seizoen gezegd dat hij zijn contract niet wilde verlengen en wel oren had naar een andere club. Dat is zijn goed recht, maar sindsdien plan ik niet meer met hem richting de nieuwe competitie", maakt de coach duidelijk in gesprek met Voetbal International. Twente versterkte zich inmiddels al met de van PEC Zwolle overgekomen Darryl Lachman, die wordt beschouwd als de opvolger van Bengtsson.

Denk je dat Rasmus Bengtsson snel vertrekt bij FC Twente?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
35
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties