Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat jongetje van Ajax, een paar keer goed spelen en dan al erbij'

Laatste update:

Een dergelijke tendens zorgt ervoor dat talenten met een verkeerd soort druk worden opgezadeld. Althans, dat is het oordeel van Leo Beenhakker. Volgens de oud-trainer lijkt het wel een trend. "Waarom moest Stefan de Vrij op zijn 21ste al aanvoerder zijn?", vraagt hij zich openlijk af. "Het lijkt wel een trend: hoe jonger, hoe meer ze moeten doen onder de noemer: zie ons eens goed bezig zijn met de jeugd."

Beenhakker is het roerend eens met generatiegenoot Willem van Hanegem, die al eerder vraagtekens plaatste. "Ik las met instemming wat Willem zei over het selecteren voor Oranje van dat jongetje van Ajax, die Veltman", vertelt Beenhakker in het Algemeen Dagblad. "Een paar keer goed gespeeld en dan al erbij. Waarom niet wat geleidelijker?"

Joël Veltman is terecht opgeroepen voor Oranje

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
67

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties