Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat kan ertoe leiden dat meerdere kunstgrasvelden in de Eredivisie verdwijnen'

Laatste update:

"Veranderingen gaan vaak via stapjes. Soms is een klein stapje de eerste aanzet naar uiteindelijk veel meer", aldus Gerbrands. Eén van de agendapunten was het terugbrengen van het aantal clubs in de Eredivisie. Hierover werd geen akkoord bereikt, waardoor de Eredivisie voorlopig nog achttien clubs zal tellen. "Soms is het goed om over je eigen schaduw heen te springen en is kijken naar het algemeen belang gewenst."

"Tegelijkertijd is het ook jammer dat een aantal clubs niet akkoord wenste te gaan met een kleinere competitie. Dat is donderdag ook niet meer op tafel geweest", vervolgt de algemeen directeur van de Eindhovenaren. Bovendien kwam er nog geen kunstgrasverbod, al worden clubs die weer willen overstappen naar natuurgras wel financieel tegemoet gekomen. "Daarvoor staan de Europees spelende clubs behoorlijke bedragen af."

"Dat zie ik als een doorbraak en kan ertoe leiden dat meerdere kunstgrasvelden in de Eredivisie verdwijnen. Andersom is nu ook veiliggesteld dat de Jong-teams in de Eerste Divisie blijven en daar zijn we bij PSV heel tevreden over. Hier praat je echt over een algemeen belang", aldus Gerbrands, die vertelt dat Manchester City bijvoorbeeld blij was dat Oleksandr Zinchenko bij PSV in het tweede elftal kon spelen. "Een aantal topclubs in Engeland zou maar wat graag willen dat ze met een tweede elftal in bijvoorbeeld de League One actief kunnen zijn."

Zie jij het kunstgras op deze manier snel verdwijnen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties