Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat kan nooit kwaad, hij kan echt de lieveling van Het Legioen worden'

Laatste update:

De 58-jarige Griga speelde tussen 1990 en 1992 zelf voor Feyenoord en maakte de ontwikkeling van Bozeník in de afgelopen twee jaar als spitsentrainer bij Zilina van dichtbij mee. "Het systeem van Feyenoord is hem op het lijf geschreven. De concurrentie is er, maar is niet zo moordend als in andere landen waar hij had kunnen spelen. In Slowakije is iedereen tevreden. In maart moet de nationale ploeg zich plaatsen voor het EK. De eerste wedstrijden zijn tegen Ierland. Hij is dan in de juiste vorm", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Bozeník moet echter nog wel wennen aan de Nederlandse mentaliteit, zo constateert Griga. Tijdens zijn debuut tegen FC Emmen bleef de jonge spits bijvoorbeeld klappen toen hij niet in stelling werd gebracht door Steven Berghuis, terwijl hij later van de staf te horen kreeg dat hij wel van zich af had mogen bijten: "Dat is nu eenmaal de mentaliteit van ons, Slowaken. Het is niet dat hij verlegen is, eerder bescheiden in een nieuwe omgeving."

"Ik heb hem verteld dat hij dat van zich af moet schudden daar in Rotterdam. En dat zal hij ook doen. Hij kan ver komen als spits. Feyenoord verliest al maanden niet meer, dat is lekker om bij binnen te komen", zegt Griga daarover. Of de verrichtingen van Bozeník de poort opent voor meer Slowaakse talenten in De Kuip, durft hij echter niet te zeggen: "Ik ken de filosofie van Feyenoord niet wat betreft aankopen en scouting. Maar als Bozeník succes heeft, kan dat nooit kwaad. Deze speler kan echt de lieveling van Het Legioen worden."

Denk jij dat Róbert Bozeník een succes gaat worden bij Feyenoord?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
4
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties