Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat kunstgras is misschien wel een dingetje voor Feyenoord'

Laatste update:

"Het klinkt gek, maar het liefst wil ik wel dat hij start. Hij is voor het Nederlandse voetbal een heel grote speler, het is mooi dat je daar tegen kan voetballen", aldus Veendorp, die eerder voor FC Groningen, VV Hoogezand en FVV Foxhol speelde, in een interview met De Telegraaf.

"Ik ben nog hartstikke jong en heb vroeger altijd naar hem gekeken. Ballen afpakken en hem niet laten scoren, wordt dan alleen maar een groter doel, wat die wedstrijd mooier maakt." FC Emmen boekte dit seizoen pas één overwinning aan De Oude Meerdijk en ook om uit de gevarenzone weg te komen, zouden de drie punten bijzonder welkom zijn.

Veendorp benadrukt echter dat een punt een goed resultaat zou zijn en hoopt dat de ondergrond in het stadion FC Emmen kan helpen. "Dat kunstgras is misschien wel een dingetje voor ze. Als ze niet van kunstgras houden, laten we daarvan dan profiteren. Ze missen met Nicolai Jörgensen een goede speler en wij zijn voorbereid, dus waarom zouden we niet kunnen stunten?"

-
FC Emmen - Feyenoord eindigt in een ...

Meer nieuws

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
1
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
24
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
5
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties