Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dat maakt Ajax voor mij een outsider voor het winnen van een Europese prijs'

Laatste update:

Wil je de wedstrijd LIVE kijken? Dat kan vanaf 20.30 uur op Voetbalzone.nl!

"Hij is hét voorbeeld van waar inzet en moed je kunnen brengen", steekt Lijnders de loftrompet over Ten Hag in een uitgebreid interview met Het Parool. "Mijn respect kan niet groter zijn voor zijn doorzettingsvermogen en prestaties." De rechterhand van Jürgen Klopp vindt het ook te prijzen dat er bij Ajax altijd oog is voor de doorstroming van talentvolle spelers. "Een sterk collectief idee helpt enorm in het ontwikkelen van nieuwe spelers. Dat is een groot compliment aan de structuur van de club en aan de opleiding."

Ajax in hetzelfde schuitje als PSG en RB Leipzig in de Champions League

De ploeg van Erik ten Hag heeft hetzelfde uitgangspunt als de concurrenten uit Frankrijk en Duitsland.Lees artikel

Volgens Lijnders zorgt de werkwijze van Ajax ervoor dat het vertrek van topspelers als Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech en Donny van de Beek geen verstrekkende gevolgen hoeft te hebben. "Elke ploeg in Europa zou deze spelers missen, dus ook Ajax, maar het blijkt dat hun stijl de ontwikkeling van spelers forceert, want er staan weer een aantal nieuwe, goede jongens op het veld. Dit in combinatie met het behouden van een vaste groep volwassen Ajax-spelers, maakt dit team voor mij een outsider voor het winnen van een Europese hoofdprijs."

Ajax doet nooit concessies aan de manier van spelen, zo oordeelt Lijnders. "Ze zullen hoog en agressief druk zetten en zullen proberen keer op keer aan te vallen. Onze stijl is ook om aan te vallen, met en zonder de bal. Het is dezelfde aanpak als Ajax, daarom wordt het vanavond (dinsdagavond, red.) opnieuw zeer interessant", aldus de Liverpool-coach, die in 2019 al een grondige analyse maakte van Ajax. De finale in de Champions League werd echter tegen Tottenham Hotspur afgewerkt. "Ook ik was compleet verrast door die treffer van Lucas Moura (de 2-3 in de halve finale, red.). Mijn uitgewerkte papieren analyses konden letterlijk de prullenbak in. Zo zie je dat vijf hectische seconden in de voetbalwereld veel kunnen veranderen, niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen."

-
Denk jij ook dat Ajax een Europese prijs kan winnen?

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
29
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties