Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat mogen ze denken, maar er is geen betere keeper op deze planeet'

Laatste update:

"In Engeland weet men al dat De Gea de beste is, maar in de rest van de wereld denken ze misschien dat er betere keepers zijn. Dat is niet zo", aldus Herrera. "Als we prijzen pakken, zal hij meer waardering krijgen. Hij heeft een speciaal talent. Als je geboren bent met zijn kwaliteiten, heb je enorm veel geluk. Alle andere mensen moeten harder werken."

"Ik vind het mooi dat hij erg kalm blijft en dat hij met beide benen op de grond staat. Hij is niet anders na het winnen van een grote wedstrijd. Daarom zie ik hem als de beste van Spanje en de beste van de wereld." Ondertussen rekent Herrera erop dat De Gea, die continu in verband wordt gebracht met Real Madrid, 'gewoon' op Old Trafford blijft.

"Volgens mij is hij gelukkig bij Manchester United, dat kan iedereen ook wel zien. Als je niet gelukkig bent, is het onmogelijk om zo goed te spelen. Iedereen bij de club is kalm en optimistisch. Dit is een fantastische club en als we prijzen pakken, is het makkelijker om de spelers van wereldklasse te behouden."

David de Gea is de beste keeper van de wereld

Meer nieuws

Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler keert terug op trainingsveld
0
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
12
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
18
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties