Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat roken was alleen maar een excuus, Wenger had een zondebok nodig'

Laatste update:

Volgens Jan Tomaszewski, die tussen 1971 en 1981 de doelman van het Pools elftal was en 63 interlands speelde, heeft de reserverol van zijn landgenoot evenwel weinig te maken met de sigaret die hij in de kleedkamer in het St Mary's Stadium opstak. "Ik denk dat het incident met dat roken onder de douche alleen maar een excuus was om Wojciech te straffen", vertelt Tomaszewski in de Engelse media.

"Wenger had een zondebok nodig. Natuurlijk, Szczesny was tegen Southampton schuldig aan beide tegendoelpunten, maar dat is in deze situatie niet het belangrijkste", vervolgt de 67-jarige Pool, die vindt dat Wenger duidelijk moet zijn over de kansen die Szczesny nog heeft bij the Gunners. "Als Wojciech ernaast blijft staan, moet hij uitgeleend worden, zodat hij bij een andere club wél aan spelen toe kan komen."

-
Ben je het met Jan Tomaszewski eens?

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
3
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
8
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
22
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
92

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties