Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat Seedorf geen ervaring als trainer heeft, is geen probleem'

Laatste update:

De NOS maakte een rondje langs de Italiaanse kranten en las positieve berichten. "Clarence, jij moet het proberen", schrijft La Gazzetta dello Sport. "Het is een ware liefdesgeschiedenis. Seedorf heeft zijn wortels diep in de club. Hij is een groot leider, een sterke man met eigen ideeën. Een intelligent en nobel man, charismatisch en zelfs eleganter dan Silvio Berlusconi zelf. Hij heeft zijn liefde voor AC Milan nooit onder stoelen of banken gestoken."

Volgens La Stampa komt de 37-jarige Nederlander op het juiste moment: "AC Milan is een ingeslapen club. Seedorf is de juiste man om de club een schop onder z'n kont te geven", vindt de krant. En Il Messaggero schrijft: "Seedorf, de winnaar, keert als trainer terug." De supporters van Milan twijfelen echter of Seedorf wel voldoende ervaring heeft, zo blijkt uit een enquête.

"Dat Seedorf geen ervaring als trainer heeft, is geen probleem", vindt Willem van Hanegem echter. Dat laat De Kromme weten in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Hij heeft genoeg ervaring in de voetballerij. Hij heeft ook altijd in de top gespeeld, dus ook onder druk gestaan. Hij zal niet snel van iets ondersteboven raken. Hoewel het wel anders is of je speler of trainer bent. Maar Clarence redt het wel. Ik verheug me er echt op om Milan straks te zien voetballen."

Seedorf staat overigens nog onder contract bij Botafogo en bij de Braziliaanse club is men verrast door het nieuws dat de Nederlander naar Milaan gaat. "Als Seedorf naar Milan wil, moet hij regelen dat Kaká en Robinho naar Botafogo komen om mee te spelen in de Copa Libertadores. Zo niet, dan moet de club hem onder geen enkele voorwaarde laten gaan", stelde oud-voorzitter Carlos Montenegro volgens Novum.

Dat Clarence Seedorf geen ervaring als trainer heeft, is geen probleem

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
7
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
53
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties