Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat vind ik goedkoop scoren, Van Basten is afgestraft voor die uitspraak'

Laatste update:

De laatste keer dat Oranje er niet bij was op een WK, was in 2002. Sindsdien was Nederland er altijd bij, in tegenstelling tot Marokko. "De opleiding is in Nederland nog steeds veel en veel beter, maar we zijn hier bezig om een inhaalslag te maken", vertelt Wotte in gesprek met Metro. "Verder is het onmogelijk om de WK-kwalificatie in Afrika en Europa met elkaar te vergelijken. Wat ik wel kan zeggen is dat ik hier een enorme honger naar succes proef. Ik wil niet zeggen dat het Nederlandse voetbal verzadigd is, want ik kan alleen over Marokko oordelen, maar de honger naar resultaten en aanzien is hier gigantisch."

"Hoe dom kan je zijn om voor Marokko te kiezen, als je voor het Nederlands elftal in aanmerking komt?", zei Marco van Basten nadat Hakim Ziyech voor de nationale ploeg van Marokko koos, terwijl onlangs Feyenoord-middenvelder Sofyan Amrabat dezelfde keuze maakte. "Dat vind ik goedkoop scoren. Van Basten is afgestraft voor die uitspraak nu Marokko wel naar het WK gaat en Oranje niet", aldus Wotte. "Maar in de laatste 25 jaar is Oranje er in negen van de tien keer bij geweest op een WK. Laten we hopen dat Marokko er vanaf nu ook iedere keer bij is."

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
3
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
2
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
20
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties