Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat Vitesse weer een club wordt, dat zou de beste oplossing zijn'

Laatste update:

Vitesse-watcher Marcel van Roosmalen kijkt niet op van het nieuws. "In principe verandert er niks", vertelt hij aan BNR Nieuwsradio. "Slechter dan het nu is, kan het eigenlijk niet worden. Het enige positieve is misschien dat hij er uit aanvankelijk enthousiasme wat geld in pompt. En zelf ben ik er een voorstander van dat de club wordt teruggegeven aan het volk, om het zo maar te zeggen. Dat het gewoon weer een club wordt, dat zou de beste oplossing zijn."

Van Roosmalen vindt het vermakelijk dat de directie van Vitesse de berichtgeving 'een fabel vindt'. "Maar ja, zij zijn ook echt niet de eersten die worden ingelicht, mocht de club worden overgenomen." De journalist stelt dat de beslissingen in Londen worden genomen. "De zogenaamde directie bestaat eigenlijk gewoon uit uitvoerders, mensen die doen wat hun wordt opgedragen. Ze zitten bij de fax om te kijken of ze geld krijgen om nieuwe spelers te kopen. Dat is hun werk. Heel treurig."

Meer nieuws

Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
1
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
20
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
50
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
39
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties