Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat werd niet gewaardeerd door Ajax-fans, maar ik zou het zo weer doen'

Laatste update:

Heubach vertelt tien jaar later in TC Tubantia dat hij destijds weinig heeft meegekregen van de wedstrijd van NEC: "Ik was alleen maar met FC Twente bezig en de tussenstand in Breda. Vlak voor het einde van het duel heb ik het kampioensshirt van FC Twente aangetrokken en ben er mee naar het uitvak gegaan. Nee, dat werd niet gewaardeerd door de fans van Ajax", blikt hij terug. "Ik balde mijn vuisten naar ze, ha ha. Dat zou ik zo weer doen, het was gewoon lachen."

Heubach kreeg niet lang na de wedstrijd al een telefoontje van iemand van NEC: "De KNVB had gebeld en laten weten dat ik provocerend gedrag had vertoond. Ik moest een brief schrijven, dat heeft mijn zaakwaarnemer gedaan. Een schorsing maakte me niets uit, ik was toch gestopt. Een boete trouwens ook niet, maar ik heb er nooit meer wat van gehoord", vervolgt hij echter zijn verhaal. Heubach noemt het wel 'een beetje tragisch' dat hij de landstitel als speler heeft gemist.

De routinier zat in die tijd veel op de bank of tribune en koos uiteindelijk voor NEC om alsnog minuten te kunnen maken: "En eerlijk: ik dacht niet dat ze kampioen zouden worden, anders was ik nooit weggegaan." Ondanks zijn vertrek, werd Heubach door FC Twente bij alle festiviteiten betrokken: "Het was wat dat betreft toch een bijzonder mooi einde van mijn carrière: mijn club was kampioen geworden van Nederland. Ik ging op de foto met de schaal en werd net als de andere spelers gehuldigd op de parkeerplaats bij het stadion." Hij durft het echter niet helemaal 'zijn schaal' te noemen: "Nee dat niet, ik heb andere schalen hier in huis: fruitschalen", sluit hij af met een kwinkslag.

Meer nieuws

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
8
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
18
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
18
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties