Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat zal Ajax en PSV niet helpen wanneer ze hem willen contracteren'

Laatste update:

In Zweden verwacht men dat Isak de duurste uitgaande speler aller tijden van de Allsvenskan wordt en zelf lijkt het talent ook aan te sturen op een transfer, want hij ging onlangs in zee met zaakwaarnemer Vlado Lemic. Die Kroaat raakte eerder in onmin met PSV en is de vertegenwoordiger van Nemanja Gudelj, die uit de gratie is geraakt bij Ajax. Jeroen Kapteijns denkt daarom dat het voor de Nederlandse topclubs niet makkelijk wordt om de international van Jong Zweden vast te leggen.

"Het wordt misschien een probleem wanneer Isak naar Ajax of PSV wil", aldus de verslaggever van De Telegraaf in een interview met Fotbollskanalen. "PSV had een lange relatie met Lemic; hij was een soort van de huismakelaar in Eindhoven. Het nieuwe bestuur vond de invloed van Lemic op een gegeven moment echter te groot worden en sindsdien hebben ze niet meer samengewerkt. Dat zal PSV zeker niet helpen wanneer ze Isak willen contracteren", aldus Kapteijns.

"Bij Ajax is er nu een crisis tussen de club en Gudelj. Binnen Ajax is men ervan overtuigd dat Lemic het brein achter de hele situatie is en dat heeft weer tot problemen geleid tussen Ajax en Lemic. Het zal Ajax niet helpen wanneer Isak naar Ajax wil", besluit de journalist. Onder meer Juventus, Paris Saint-Germain en Arsenal hebben interesse in Isak; de belofte was tot dusverre goed voor dertien doelpunten en één assist in 29 wedstrijden voor AIK. Hij heeft er nog een contract tot nieuwjaarsdag 2019.

Tijd voor een nieuwe VZ Talentscout!󾮖 Onze hoofdrolspeler van vandaag is pas zestien jaar oud, maar heeft de topclubs voor het uitkiezen. Vraagprijs? 5,2 miljoen euro! 󾓦󾓨

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 15 september 2016

Denk jij dat Alexander Isak in januari naar een topclub vertrekt?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties