Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dat ze 'broodje kroket' roepen is niet erg, maar 'Kramer amateur' wel'

Laatste update:

De spits reageerde daarmee op de meegereisde supporters die hem tijdens de wedstrijd meermaals 'broodje kroket' toeriepen: "Dat vind ik niet zo erg, dat is satire. Maar 'Kramer amateur' vind ik wel een beetje ver gaan. Dat ze 'broodje kroket' roepen zal wel vaker gebeuren, dus dat vind ik niet zo erg", zei hij voor de camera van FOX Sports.

Driemaal raden hoe Michiel Kramer zijn eerste doelpunt voor Sparta Rotterdam viert 😅

Geplaatst door voetbalzone op zondag 4 maart 2018

"Ik heb bij de tegenstander gespeeld, maar de supporters vonden het nodig om allemaal dingen te roepen en met een heel vak te schreeuwen", benadrukte Kramer. "Ik heb daar nooit problemen gehad met supporters of wat dan ook en heb er altijd met heel veel liefde gespeeld. Ik heb het daar goed gedaan, dus ik vond het een beetje raar dat ze zo reageerden."

Het leek er overigens lange tijd op dat Sparta kansloos zou verliezen, want de eerste helft was niet om over naar huis te schrijven. "De eerste helft was de minste sinds ik hier ben, Sparta-onwaardig, geen strijd en geen beleving. Dat heb ik ze verteld in de rust", aldus trainer Dick Advocaat. Dat laatste kon Robert Mühren bevestigen: "In de rust ging Advocaat tekeer. Hij gooide er wel een paar Haagse woorden uit. Die begrijp ik ook wel. Die begrijpen zelfs die Duitse jongens heel goed."

-
Denk jij dat Sparta Rotterdam zich gaat handhaven?

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
7
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
11
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
26
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
96
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties