Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dat zou kunnen impliceren dat Ten Hag aanstuurt op een vertrek na dit seizoen'

Laatste update:

"Ik heb Ten Hag vandaag (op de persconferentie voorafgaand aan Benfica-thuis, red.) gevraagd of hij een stem had in de aanstelling van Huntelaar", verklaart Verweij in de Kick-Off-podcast van De Telegraaf. "Normaal gaat Ten Hag er prat op dat hij samen met Marc Overmars de hele boel technisch runt. Maar hier is hij niet in gekend. Hij is wel geïnformeerd of ze hebben het er kort over gehad, maar hij had geen echte stem. En dat zou toch wel kunnen impliceren dat hij toch nog steeds aanstuurt op een vertrek na dit seizoen. Want hij heeft een contract tot 2023, maar het lijkt me wel dat je dan wel inspraak wil hebben in de technische mensen die erbij komen", hint de Ajax-watcher op een mogelijk vertrek van de coach in de zomer.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Wat Mike zegt: dat is natuurlijk vanuit de leiding van Ajax. De leiding gaat er dan toch vanuit dat hij vertrekt aan het einde van het seizoen", vult Valentijn Driessen aan. "Zo moet je dat in feite vertalen. Want de leiding van Ajax, die besluit dan om Ten Hag als een soort mededeling te geven dat Huntelaar in het technisch hart, tussen aanhalingstekens, wordt opgenomen", aldus de journalist van de landelijke krant. Verweij kijkt vervolgens naar de toekomst van Ten Hag, met Paris Saint-Germain als mogelijke volgende club. "Hij stond op een shortlist met tien namen, geloof ik. Waaronder Diego Simeone en een aantal andere namen."

"Maar het is toch duidelijk wie Paris Saint-Germain wil, dat is toch Zinedine Zidane?", werpt Driessen gelijk op. "En dan met Arsène Wenger als technisch directeur. Dat heb ik gehoord, dat dat het ideale koppel is." Verweij denkt ook dat Ten Hag geen topkandidaat is bij de Franse grootmacht. "Ik durf wel een weddenschapje te maken dat Erik ten Hag niet de nieuwe trainer van PSG wordt." De positie van de huidige coach Mauricio Pochettino lijkt te wankelen na de vroegtijdige uitschakeling in de Champions League, al heeft PSG nog geen definitief besluit genomen over dienst toekomst in het Parc des Princes.

'Erik ten Hag wil 'heel graag' het gesprek aan met Manchester United'

De trainer van Ajax zou wel openstaan voor het avontuur bij de grootmacht uit Engeland.Lees artikel

Zie jij Erik ten Hag volgend seizoen nog bij Ajax werken?

Meer nieuws

AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
2
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties