Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dauda spreekt teamgenoten aan: 'Ze begrijpen het, zeggen ze'

Laatste update:

Na zijn goal tegen Willem II bleef Dauda zelfs vijf duels op rij verstoken van een doelpunt, inclusief de bekerwedstrijd tegen FC Dordrecht. Zaterdag was het dan eindelijk weer eens raak voor de Afrikaanse spits, tegen Go Ahead Eagles. Het was een treffer die hij goed kon gebruiken, erkent Dauda. Hij komt soms maar weinig in het spel voor en heeft meer aanvoer nodig vanaf de flanken, wil hij kunnen scoren.

Zijn treffer van zaterdag kwam tot stand na een mislukt schot van Davy Pröpper. "Ik stond op de goede plek, controleerde de bal en haalde uit. Ik hoop dat ik in de toekomst meer ballen krijg. Ik ben een spits en die moeten bediend worden. Ik ben afhankelijk, vooral van de buitenspelers", zegt Dauda in gesprek met de Gelderlander.

De spits staat nu op zes goals uit twaalf wedstrijden, maar wil en moet er wel meer maken, vindt hij. Wat dat aangaat heeft hij zijn teamgenoten in Arnhem ook aangesproken op het uitblijven van goede ballen. "Ze begrijpen het, zeggen ze. Ik hoop dat ik meer kansen krijg. Ik weet dat ik kan scoren, op de training vliegen ze er allemaal in."

Abiola Dauda wordt te weinig bediend door zijn teamgenoten

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties