Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

David Luiz hakt knoop door over toekomst en informeert Arsenal

Laatste update:

Luiz was in de afgelopen twee seizoenen een vaste waarde in de verdediging van Arsenal, dat momenteel de negende plaats bezet in de Premier League. De Braziliaanse stopper is echter niet meer in actie gekomen sinds de uitwedstrijd tegen Newcastle United (0-2), toen hij uitviel met een hamstringblessure. Het is nog niet duidelijk of manager Mikel Arteta een beroep kan doen op Luiz in de afsluitende competitiewedstrijden tegen Crystal Palace (19 mei) en Brighton & Hove Albion (23 mei).

Luiz werd medio 2019 voor circa negen miljoen euro overgenomen van stadgenoot Chelsea en bijna twee jaar later staat de teller op 73 wedstrijden in alle competities in het shirt van Arsenal. Met de Londense club veroverde hij de FA Cup en de Community Shield. Het is nog niet bekend waar en of Luiz zijn loopbaan een vervolg gaat geven. Naast Arsenal en Chelsea kwam de verdediger in het verleden uit voor Benfica en Paris Saint-Germain.

Voor de centrale posities achterin beschikt Arteta nog steeds over Pablo Marí, die vooral de laatste tijd een solide indruk maakt, Rob Holding, Calum Chambers en Gabriel Magalhães. Daarnaast is de kans groot dat William Saliba, dit seizoen op huurbasis actief voor OGC Nice, in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aansluit bij de hoofdmacht van Arsenal.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
7
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
35
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
9
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties