Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'David Neres en Donyell Malen staan op dezelfde schaduwlijst'

Laatste update:

Sancho werd vorig jaar in verband gebracht met Manchester United, dat destijds echter weigerde om te voldoen aan de vraagprijs van 120 miljoen euro. Ook Liverpool, Chelsea en zijn oude werkgever Manchester City zijn de afgelopen maanden naar voren geschoven in verschillende Engelse media. Inmiddels zou de vraagprijs voor Sancho zijn gedaald tot minstens 90 miljoen euro. Gezien de coronacrisis en de gevolgen daarvan op financieel gebied is het afwachten of de clubs uit de Premier League bereid zijn om een dergelijk bod neer te leggen in Dortmund. Liverpool bijvoorbeeld wil eerst spelers verkopen, voordat er kan worden gedacht aan het aantrekken van Sancho.

Dortmund brengt vraagprijs Sancho met tientallen miljoenen naar beneden

Jadon Sancho mag vertrekken bij Borussia Dortmund, als het bod goed genoeg is. Lees artikel

Niettemin houdt Dortmund rekening met een vertrek van de 21-jarige Engelsman. De nieuwe trainer Marco Rose is naar verluidt gecharmeerd van Ikoné, die zondag met Lille kampioen van Frankrijk kan worden. De linkspoot was dit seizoen in 36 competitiewedstrijden goed voor 4 doelpunten en 5 assists. In de Europa League kwam hij tot 8 wedstrijden, waarin hij 3 doelpunten maakte en er 2 voorbereidde. Ikoné stond dit seizoen tweemaal tegenover Ajax in de zestiende finale van de Europa League, maar droeg in die wedstrijden niet bij aan een goal. Rose kijkt volgens France Football regelmatig naar wedstrijden van Lille en heeft mede daardoor ook belangstelling ontwikkeld voor keeper Mike Maignan, die nog maar een jaar vastligt bij de koploper van de Ligue 1.

De 'snelheid, explosiviteit en dribbels' van Ikoné passen perfect in de voetbalfilosofie van Rose, zo klinkt het. De trainer hoopt de supporters te vermaken met 'offensief en spectaculair' voetbal en daarmee in de voetsporen te treden van Jürgen Klopp, die zes jaar geleden vertrok. Naar verluidt is Dortmund bereid om 25 miljoen euro te betalen voor Ikoné, die voor vier seizoenen kan tekenen. BVB is van plan om hem warm te maken voor een transfer door hem uit te nodigen en rond te leiden in het Signal Iduna Park, zoals anderhalf jaar geleden ook met Erling Braut Haaland werd gedaan. Mocht de komst van Ikoné toch niet lukken, dan komen spelers als Neres, Malen en Gonçalves in beeld. Neres en Malen hebben bij Ajax en PSV een contract tot respectievelijk medio 2023 en 2024. Gonçalves ligt tot de zomer van 2025 vast bij Sporting Portugal.

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
11
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
44
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
26
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties