Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

David Neres was 'letterlijk binnen vijf minuten' weer op vrije voeten

Laatste update:

Neres werd naar verluidt om twee uur 's nachts lokale tijd gearresteerd op een feest dat in strijd is met de huidige coronamaatregelen in São Paulo. Er is momenteel namelijk een verbod op evenementen na 21 uur. Op het feest waren 124 mensen aanwezig, waarvan de meesten geen masker droegen.

"Hij stond letterlijk binnen vijf minuten weer buiten bij het politiebureau en is er met een waarschuwing vanaf gekomen", reageert een zegsman tegenover De Telegraaf. "Meerdere mensen werden meegenomen om hun identiteit vast te stellen en gegevens te noteren."

Neres en Arboleda werden als laatste weggevoerd om eventuele aandacht van de media te voorkomen. "Er zijn twee voetballers opgepakt: Arboleda en Neres", zo bevestigde Alexandre Frota. "Zij zouden een voorbeeldfunctie moeten hebben." Ajax heeft de arrestatie van Neres inmiddels vernomen via de media, maar heeft volgens De Telegraaf niks officieels gehoord.

Voor Arboleda was het al de tweede keer dat hij voor het overtreden van de coronamaatregelen is gearresteerd. Ook Gabriel Gabigol Barbosa werd recent gearresteerd. De aanvaller van Flamengo kreeg een boete die gelijkstond aan honderd minimumsalarissen in Brazilië.

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
20
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties