Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

David Neres zoekt nog altijd naar vorm: 'Ik kom niet op het woord'

Laatste update:

"Ik moet er nog hard aan werken, maar ik word elk seizoen beter", benadrukt Neres in gesprek met de NOS. De Braziliaans international zag met Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Lasse Schöne belangrijke krachten vertrekken. "Het is nooit makkelijk om belangrijke spelers kwijt te raken", zegt Neres. "Maar we hebben nog steeds een sterk team. We hebben goede spelers gehaald en de kern van de ploeg is overeind gebleven. Dat is belangrijk. De ervaring van vorig seizoen is belangrijk."

Christophe Galtier vol lof: 'Ajax loopt al 40 jaar voor op de rest van Europa'

Ploeggenoten als Dusan Tadic, Nicolás Tagliafico, André Onana en Noussair Mazraoui verlengden hin contract met Ajax en zélf zette Neres ook zijn handtekening. "Ik vind het hier leuk, de stad en de club", benadrukt de 22-jarige Braziliaan. "De club heeft vertrouwen in me en dat is altijd zo geweest. En ik waardeer dat vertrouwen enorm."

Neres hoopt met Ajax wederom een mooi seizoen in Europa mee te maken. Dat zal te beginnen in een Champions League-groep zijn waarin op papier vier redelijk aan elkaar gewaagde opponenten zitten. "Het is een heel lastige groep. Een heel moeilijke en gelijkwaardige groep. Maar ik weet zeker dat wij een sterke ploeg hebben. Nog sterker dan vorig seizoen. We hebben meer ervaring. We hebben alles in huis om een goed toernooi te spelen."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
0
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
12
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties