Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

David Silva zorgt voor verrassing en tekent in LaLiga

Laatste update:

Lazio was de afgelopen maanden bezig met de komst van Silva en alles leek in orde om de speler na zijn gestrande Champions League-avontuur met the Citizens te laten tekenen in Rome. Diverse Italiaanse media hadden echter al gemeld dat Silva dagenlang zich niet van zich liet horen en dat hij opeens zou twijfelen aan een samenwerking. Naar verluidt kon Silva in de Italiaanse hoofdstad een miljoenensalaris opstrijken, maar nu kiest hij dus voor een avontuur in Baskenland.

David Silva - A decade at Man City

Silva maakte in Spanje faam bij Valencia, al deed hij eerst op huurbasis ervaring op bij Eibar en Celta de Vigo. Tussen 2006 en 2010 kwam de spelmaker tot 168 officiële duels en 31 doelpunten voor los Che, waarmee hij alleen de Copa del Rey in 2007/08 wist te winnen. Silva sleepte pas prijs na prijs in de wacht toen hij na de winst van het WK in 2010 voor dertig miljoen euro naar Manchester City vertrok.

De samenwerking tussen Silva en Manchester City hield liefst tien jaar stand; een periode waarin dertien prijzen werden gewonnen, waaronder vier landstitels. Na het vertrek van Vincent Kompany droeg hij bovendien de aanvoerdersband. Ruim een jaar geleden kondigde de middenvelder, die tussen 2006 en 2018 tot 125 A-interlands kwam, al zijn naderende vertrek uit het Etihad Stadium aan.

Meer nieuws

Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
1
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
15
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
27
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties